Selskapet

”Vi ser på oss selv som et brorskap som aldri vil ta slutt. Har en først tatt på seg den hvite blazeren, ja, så vil man for alltid være medlem” – Conventus Croquet

CC guttene presiserer at Croquet ikke bare er noe som spilles bak diverse campingvogner, eller på en sliten rasteplass langs E6. Denne studentaktiviteten bygger sin filosofi på stil, konsentrasjon og eleganse. Samt samvær med vin, småprat og sosial hygge.

Medlemsmassen består av mannlige medlemmer, men i følge gutta selv er det nødvendigvis ikke ensbetydende at kvinner ikke kan delta. Tvert imot, selskapet er kjent for sin begeistring for kvinner, og ser derfor ingenting galt i at kvinner deltar fra sidelinjen- og hevder at det alltid er hyggelig med kalde forfriskninger, oppmuntrede tilrop eller annet som kan virke inspirerende til godt spill og god stemning ute på plenen.

Conventus Croquet Stiftelse


Foto: privat

20. april 2005 ble Conventus Croquet Selskap opprettet av initiativtakerne Espen Tungesvik, Vegard Bø og Henning Walstad. Ideen ble klekket ut på Universitetet i Agder sin fantastiske kantine i underetasjen (ground floor). Initiativtakerne ønsket å starte et felleskap for likesinnede, mannlige studenter, der Croquet ville fungere som en plattform for utvikling av nærmere relasjoner, samt være en bidragsyter ovenfor det nåværende studentmiljøet på UiA.

Dette var en prosess hvor initiativtakerne involverte Norges Croquet Forbund (NCF), Studentorganisasjonen i Agder (STA), samt deres første medlemmer. Alle aktører var essensielle for selskapets eksistens. De fikk positiv respons fra NCF, samt en støtteerklæring som førte til en styrket søknad om medlemskap i Student organisasjonen i Agder (STA).

STA bidrar til økonomisk støtte, husrom, og gode konsulenttjenester. CC guttene så tidlig hvilke muligheter som lå foran dem, og de har viet mye av sin tid og krefter for å forme  selskapet til deres felles preferanser.

At selskapet vil fortsette å utvikle seg er det ingen tvil om. I dette selskapet er det samlet masse engasjement, viljestyrke og kreativitet som vil føre dem videre og frem mot nye høyder. Hvor høyt vet de ikke selv, men de vil være der, i fremtiden, alltid, uansett…


Foto: privat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s