Årets prisvinnere

Årets prisvinnere

Under vårt årlige julebord, som forøvrig av året, fant sted i dyreparken ved Kristiansand, ble det delt ut følgende priser: Årets synder, Årets Humørspreder og utdeling av ”Den Gylne Kølle”.

Årets synder er en pris som går til den personen som har flest anmerkninger, jfr våre interne vedtekter. Vi skal ikke gå nærmere inn på hva denne personen har gjort, eller hva våre vedtekter går ut på, men årets synder er Kjetil Wiger. Det skal også sies at Kjetil har blitt tilgitt alle sine synder og har startet med nye blanke ark i 2006.

Årets Humørspreder er en pris som går til den personen som har bidratt mest med å skape hyggelige stunder og godt humør, enten om det er ved nøye planlagte arrangementer eller om mottakeren er en humørspreder av person. I år gikk denne prisen til en som er begge deler! I år gikk denne herlige prisen til selveste, le General dû festivitas, Thomas Leer-Salvesen! Thomas har vært vår ”master brain” bak alle våre større arrangementer. Vi kan bare nevne den uforglemmelige eksamensfesten sommeren 2005, samt årets spennende og luksuriøse julebord i dyreparken. Hjertelig tusen takk!

”Den Gylne Kølle” er en pris som overleveres til det medlemmet som har gjort størst innsats for selskapet. Dette er en gyllen kølle som vil fungere som en slags vandrepokal som vil overleveres til årets medlem hvert år. Navnet til hver mottaker vil bli skrevet inn i metall på køllen. Dette er den gjeveste prisen man kan motta i Conventus Croquet. I år står det Stian Lande Iversen, alias Webmaster, som første mottaker av ”Den Gylne Kølle”. Han fikk denne køllen, først og fremst for en iherdig innsats ved utarbeidelsen av conventus.no. Stian har også lagt ned betydelig arbeid på andre måter i Conventus. Det var for eksempel Stian som utarbeidet den endelige logoen vår, som ble vedtatt på generalforsamlingen i mai 2005.  Vi takker Stian for et nydelig år der han har vært vår fremste bidragsyter.

 Mvh
CONVENTUS CROQUET
Henning A Bødtker Walstad
Info.Sjef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s