CC- selskapslokaler er åpnet

Conventus Croquet`s selskapslokaler er åpnet!

Nå er siste finpussen gjort og medlemmene av selskapet kan benytte seg av sine selskapslokaler uten noen slags følelse av skam, snarere tvert imot, en fryd for øyet. Lokalene er totalrenovert, hvilket innebærer nytt gulv, maling, møbler, belysning, lydsystem, samt at det er blitt bygget en helt ny bar. Bygget som tidligere ble kalt Alibiet, er ikke til å kjenne igjen.

Selskapslokalene er blitt renovert, stort sett av selskapets egne medlemmer, men med litt hjelp av andre underorganisasjoner på bygget som ønsker å benytte seg av lokalene, til mindre møtevirksomhet etter tillatelse fra Conventus.

Prislappen på påkostningen, vil imidlertid bli holdt skjult fra offentligheten, men selskapet opplyser om at det er store forbedringer som har blitt gjort og dette vil derfor også ha en betydelig kostnad.

Videre kan vi fortelle at det figurerer planer om en takutvidelse ved hovedinngangen til selskapslokalet. På denne måten vil medlemmene også kunne benytte seg av sine cubanske produkter uten å bli våt i håret, eller la seg forstyrre av sterk sidevind, når været er som verst. Varmelamper er selvsagt tiltenkt en velegnet plass på dette påbygget.

Mvh
CONVENTUS CROQUET
Henning Bødtker Walstad
Info.sjef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s