2006

Conventus Croquet Julebord

Vårt ærverdige julebord ble holdt lørdag 6. januar 2006, Vi valgte etter mange overveielser Radisson SAS Caledonien Hotell, dette pga standarden på de andre hotellene ikke holdt cc klasse. Vi måtte opp i 17 etasje der vi fant den mest egnede suiten. Den var tilfredsstillene nok til å holde et cc julebord.

Julebordet hadde en liten før premiere dagen før, da de kjære utenriksambassadørene ankom Sørlandet, Espen, Vegard og Henning. Kvelden begynte rolig i jakub sin skjønne grotte. Han fikk dog noen reprimander og måtte til slutt kjøpe to viner til neste møte, for en uryddig leilighet. Turen gikk videre til vårt andre hjem Harveys, der det så ut som alle hygget seg.

Når kvelden begynte å nærme seg morgen gry, dro alle hvert til sitt. Det hører med til historien at de tre utenriksambassadørene ikke ville sove alene og tilbrakte natten sammen på sofaen i penthousen med Lars.

Den store dagen startet med oppmøte på klubbhuset kl 1300, det store øyeblikket for Henning og Vegard skulle bli et faktum.

Når denne begivenheten var ferdig dro vi videre til vårt utvalgte sted. Der begynte vi rolig med vin og champagne. Etter mangen fine konvensjoner og et trivelig årsmøte, hadde vi en mettende middag på Ernst Hotell. En fikk kjøpt både sprit og vin ved bordet, men det var dog ikke alle som fikk servert nok drikke. Dette resulterte i en litt uheldig episode, som vi alle husker. Utover kvelden ble det høy sigar føring inkl en del retnings pils.

Kvelden ente for noen av oss i dobbel sengen på brude suiten, ellers dro resten hvert til sitt.

Jeg si at dette var en særdeles minnerik kveld med mye latter og hygge, et julebord som absolutt går inn i rekken til ccs suksess fulle arrangementer.

Mvh.
CONVENTUS CROQUET
Lars H. Haraldstad
Info.sjef

One thought on “2006

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s