2009

Conventus Croquet Julebord 17.jan 2009

Vi i Conventus Croquet er stolte av å kunne lage julebordene til noe ekstra i en ellers trist hverdag, og årets julebord var intet unntak. 15 stykker ble i år smalet og det tidligere medlemmet Thomas Leer var så snill og åpne dørene til barndomshjemmet på Søm, og stilte også opp som kokk. Og hvilket måltid! Det ble servert en fire-retters middag, som var svært godt komponert med knall mat og god drikke i glasset. Espen Tungesvik skal også krediteres for å hjulpet til, og det kan sies med stor sikkerhet at samarbeidet på kjøkkenet var vellykket.

Festemåltidet startet med Cantaloupe-melon og Jamon-skinke, etterfulgt av avocado med reker og Tungesviks hjemmebakte Focaccia. Til hovedrett vanket hel stekt indre-fileet med bacon-fylt-sjampinjong, grønnsaker og mandelpoteter. Desserten var hjemmelagd sjokolademousse og portvin, og det hele ble rundet av med en Irish Coffee. Med andre ord; all honnør til kokkene!

Når måltidet var konsumert, vanket det, som tradisjonen tilsier, noen priser. Grunnet en slunken klubbkasse uteble sjampisen i år, men det ble ikke mindre gjevt å bli tildelt pris av den grunn. Lars H. Haraldstad gikk av med prisen som ”Årets spiller” etter å ha knivet om prisen med Espen Tungesvik. Simen Thomasgård ble ”Årets synder”, og takk til han for å ha holdt vinglassene halvfulle.

Per-Arne Kvalvåg fikk anerkjennelse som en habil revisor etter han kostnadsførte innkjøpt Jager som søppelposer. ”Årets stallfyll” gikk til Joakim Bordal for å kanskje ikke ha bidratt mest, men alltid stilt opp med godt humør og bredt smil. Etter en formidabel innstats på 3000 meter under høstens 8-kamp, ble Martin Tollefsen gitt ”Årets sportslige bragd” for å ha stått løpet ut tross at de andre medlemmene droppet ut som fluer. Vårt nyeste medlem Magne Dolva, fikk utmerkelsene for ”Årets jäger”, mens ”Årets gylne kølle” stod igjen uten eier, pga av manglende kandidat.

En aldri så liten tale fra vår leder var ikke til å unngå, og Thomasgård brukte stunden til å snakke litt alvor, og stille sitt verv til disposisjon. Dette grunnet at Conventus ikke har fått første prioritet grunnet nyoppstartet bedrift, som jo er fullt forståelig. Dette la en liten demper på stemningen, men selskabet var godt i gang igjen når Haraldstad presentere sitt innslag i form av en Conventus Quiz. Her må jeg krype til korset og innrømme at jeg ikke husker hvem som vant, men god innsats fra alle ble det uansett! Premien, som var en flaske Captain Morgan, ble broderlig delt og alle fikk en skvett i glasset.

Deretter ble det taxi til byen, der noen dro på Spot, mens de resterende dro andre steder. Selv om det ble en splittet avslutning på kvelden, vil også dette julebordet gå inn i bøkene som meget vellykket, og styret vil takke alle som stilte opp og alle våre medlemmer for året 2008!
CONVENTUS CROQUET
Anders Lillelien
Info.sjef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s