Praha 2

Conventus Croquets julebord til Praha 2017

Dag 1 – avreise:

Torsdag 4. Januar var endelig dagen her. Etter en avslappende juleferie var vi nå klare for noe som er å anse som et av årets største høydepunkter for oss i Conventus. 14 hvitkledde gutter møtte opp på Gardemoen tidlig torsdag morgen for felles avreise. I tillegg var det en av våre brødre som reiste fra Bergen, da det var mest praktisk for vedkommende. I Conventus tro var vi allerede klare for å fukte ganen med både en og to øl så fort vi ankom flyplassen. Flere av våre nye medlemmer deltok på turen for første gang, og gledet seg som alle oss andre stort til dette.

Etter innsjekk på hotellet, dro de fleste av oss for å spise lunsj på en Italiensk restaurant, der det var delte meninger om matens kvalitet. På kvelden dro vi til en restaurant ved navn Cerna Madona, der vi endelig skulle få smake på litt lokal, tsjekkisk mat. Dette var noe vi snart skulle få angre på, da maten her heller ikke var noe særlig å skryte av. Ikke noen kulinarisk god dag dette, med andre ord. Tross maten, var gutta klare for å fortsette festen på M1. Kvelden gikk videre og med en lykkerus danset kvelden videre.

Dag 2:

Etter en noe knallhard åpning på en fantastisk tur var guttene nå klare for en ny dag i denne flotte byen. Med en rolig start på dagen der gutta handlet, tok massasje eller bedrev andre pleiende aktiviteter var vi nå i ferd med å gå inn til det som ansees som selve julebordet. Guttene kledde seg opp i antrekk som var julebord verdig, og entret restauranten i god stil. På Hergetova Cihelna, høyt anbefalt på tripadvisor, spiste vi nydelig mat noe som markerte det allerede nydelige julebordet vårt på best mulig måte. Med saftige, gode biffer, øl, vin og bobler hadde vi en fantastisk aften, alle 15. Videre på kvelden gjentok vi gårsdagens vellykkede besøk på nattklubben M1, hvor vi også i dag fuktet ganene våre med godt drikke. Resten av kvelden gikk med på eksotiske danser og mer festing utover nattens timer.

Dag 3:

Dagen for de kulturelle innslagene. Først tok vi en matbit på den velkjente matkjeden ”Hooters”, hvor vi spiste og delte gårsdagens historier i felleskap. Vi besøkte den velkjente Karlsbroa som var et vakkert skue, før vi gikk videre og etter hvert hjem til hotellet for å slappe av litt før vi skulle spise middag. Middagen i dag var et artig og velsmakende måltid på en Brasiliansk restaurant ved navn Ambjente Brasilieiro. Om gårsdagen var en kulinarisk utmerket opplevelse stod ikke denne restauranten tilbake for den dagen før. Med til sammen 17 retter, hvorav 14 av disse var av forskjellige typer kjøtt, en maisrett og to typer desserter i tillegg til forskjellige typer ”sides” var dette en matopplevelse utenom de vanlige. Ved unntak av en brasiliansk drink var alle elementer ved dette måltidet helt fantastisk. Etter middagen dro vi på ”The Pub”, der målet var å drikke så mange øl som mulig hvor vi da også konkurrerte mot de andre bordene i lokalet. Ikke overaskende tok vi i Conventus Croquet en rask ledelse og bevarte den helt til vi skulle dra. Etter dette dro vi til en plass som heter Clod 9 skybar & lounge, hvor vi drakk cocktails og koste oss stort. Deretter gikk kvelden sin gang på diverse casinoer, cluber og mye annen moro.

Dag 4 – hjemreise

Det var en redusert gjeng som dro til flyplassen dagen etter, fylt opp med mange gode historier og flotte minner før semesteret skulle smelle i gang. Dette var en innholdsrik tur hvor en allerede sammensveiset gjeng ble enda mer sammensveiset.

Takk for en fin tur, kjære brødre – ser frem til neste gang

 

Tobias Emanuel Skadsheim – informasjonsansvarlig.