2005

Turnering torsdag 25. aug. 2005

På denne solrike dagen hadde selskapet sin månedlige turnering, ved plenen, ved Høyskolen i Agder. Baneforholdene var ikke tilfredsstillende for spillere av vårt kaliber, men vi gjorde allikevel et godt forsøk. Gresset var over Norsk standard på 6,7 cm, men spillerne mestret dette på en utmerket måte. Allikevel går det en liten pekefinger mot banens ”greenkeeper” som ikke klippet gresset som avtalt.

Dette var første gang vi fikk brukt vårt nye importerte utstyr fra Italia. Enkelte av spillerne hadde små tilpasningsvansker, men etter noen timer spill, var alle enige om at det nye utstyret var verdt hver eneste tusenlapp.

I finalen spilte Thomas Leer-Salvesen, Espen Tungesvik, Jon Sverre Monsen og undertegnete. Det var en finale preget av ære og nervøsitet. Nervøsiteten stammet nok mest av den stadig voksende interessen fra sidelinjen, samt det store privilegiet å få være Conventus sin aller første Croquet mester. Dessverre ble det aldri den store spenningen. Espen Tungesvik dro tidlig i fra de resterende og vant en overlegen seier. Det mest imponerende var hans siste slag, som gikk gjennom 2 porter og rett i stolpen, mens ivrige tilskuere og fotografer satte press på lederen. Helt fantastisk!

Mesteren fortjente virkelig Champagne flasken denne dagen, og han fortsatte i samme stilen videre utover kvelden til alle andres store begeistring. Turen gikk først tilbake til vårt koselige klubbhus ved Alibiet, deretter dro vi til Harveys. Resten av kvelden kan jeg med hånden på leveren si, at det husker jeg ikke.

Mvh
CONVENTUS CROQUET
Henning A Bødtker Walstad
Info. Sjef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s