2007

En liten godbit fra arkivet!

Turnering 30. august 2007

Høst åpning av våre ærverdige croquet turneringer tok til torsdag 30 aug.

Vi hadde et godt oppmøte med 14 medlemmer. Cc gikk til innkjøp av en meget flott vandre pokal, alle medlemmene ville vise seg fra sin beste side og vinne dette ærefulle trofeet. På denne meget solrike dagen var baneforholdene ikke helt i henhold, store ujevnheter og dårlig klippet gress. Her burde den sportslige komiteen irettesettes til neste møte, da de bør ha godkjente forhold på en så storslått og viktig turnering.

Foto: privat

Det var blandende følelser blant medlemmene da de innledende gruppene ble lest opp.

De første seedet fra rankingen ble fordelt på de forskjellige banene, mens andre, tredje og fjerde ble fordelt på samme vis. Jeg som var stor favoritt til å vinne, og dette forsto tydeligvis de andre cc medlemmene, under og før spillets gang ble flere konspirasjoner til. Disse konspirasjonene var ment mot meg, og jeg mener dette er helt forkastelig og personlig tok jeg fullstendig avstand fra dette. Dette mener jeg er smålig og ikke hører hjemme i en høytidelig Conventus Croquet turnering.

Etter første runde hadde jeg Lars H. Haraldstad kruset inn til en overlegen seier i gruppe 1. Simen T. vant en noe heldig seier i gruppe 2, mens Jon Sverre viste en vinner vilje av rang og vant gruppe 3. I fjerde gruppe viste arrangøren en takknemlighet til nykommerne og Joakim Fosse vant ”taper” gruppen.

Finalen ble en triller, under nevnte begynte trått, og fossemannen gikk rask i tet. Kjetil  fulgte teten med Simen. Da de tre overnevnte hadde kommet halvveis, begynte jeg å skjønne at æren var på spill. Noen mener kanskje treffene mine var noe heldig og flaks, men det er da erfaring og dyktighet kommer inn i bildet. Nok en gang vant jeg en turnering og har fått navnet skrevet på det ærefulle trofeet.

Foto: privat

Det var en begivenhetsfull dag med mange fine minner for fremtiden.

Mvh.
CONVENTUS CROQUET
Lars Haraldstad
Info. Sjef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s