2010

Turnering Conventusdagen 4. Juni


Foto: privat

Alt lå til rette for at turneringen på conventusdagen den 4. juni, skulle gå inn i historiebøkene som en av en av bedre. Værgudene hadde belønnet vår seneste adferd med strålende solskinn og hele 19 medlemmer hadde møtt opp på plenen ved UiA denne ettermiddagen. I tillegg var det avtalt at dagens runde skulle telle dobbelt med hensyn til rankingen. Alt lå dermed til rette for en åpen turnering med godt spill.

Trekningen var på forhånd foretatt av sportslig komité akkompagnert av styret, hvilket hadde bidratt til å skape forventninger til utfallet. Gledelig var det også å kunne bivåne våre to nye medlemmer, nemlig Lasse og Morten, i deres første turnering.

Bane 1 fremsto som en meget jevn pulje hvor Simen, Frederik Årvik og nevnte Morten ledet an. Morten kunne til slutt glede seg over kvalifisering til finalen og Frederik til bronsefinalen.

Ved bane 2 skulle våre to nye tilskudd til den eksklusive alumnimedlemmer, Eirik og Fosse, utkjempe sine foreløpige siste turneringer. Her glimtet imidlertid Viggo virkelig til og sikret seg retten til finalen. Fosse lå godt an til en andreplass, men Haakon kom sterkt med en fin opphenting.

I bane 3 ble vi endelig vitne til litt av den magien Henrik utviste i fjor. Derimot var det Magne som tok 1. Plassen.

I bane 4 var det jevnt fremt til krysset, da Lars ikke lot sjansen gå ifra seg og tok en komfortabel seier. Enkelt klagde mye på uflaks, men det var uansett Jakub som tok andreplassen.

Stemningen var på denne ettermiddagen upåklagelig. Dette var særs grunnet at noe av vin- og cava-kollekten ble avsett til ære for denne dagen. En stor takk er også på sin plass til kantinen som igjen stilte med midler til å holde cavaene ved ideell temperatur turneringen igjennom.

Ved bronsefinalen var det til slutt Jakub som trakk det lengste strået og kom seirende ut. Han ble etterfulgt av Årvik, Haakon og Henrik.
Ved finalebanen sto resten ekstra spente da poengene ville telle dobbelt. Det begynte tett med Lars i en liten ledelse med rask passering av krysset. Derimot kom Magne sterkt bakfra og fikk seg en god ledelse. Deretter gjorde Viggo det samme og lå ikke langt bak. Dette fortsatt til krysset hvor Magne dro ifra og ga retten til å heve pokalen. Andreplassen ble virkelig en spennende affære hvor Viggo ble tatt igjen av Morten og samtidig klarte ved et litt overivrig engasjement å slå ute av tur. Dette resulterte i at hans kule ble slått til den andre enden av banen. På dette tidspunktet viste Lars storhet ved å samle seg og hente seg inn igjen til en andreplass. Viggo klarte likevel å komme tilbake og tok tredjeplassen. Morten imponerte også virkelig med en finfin fjerdeplass i sin første turnering. Gratulerer!

Dette betyr at Magne og Lars har fått en aldri så liten ledelse til over sommeren. Skal disse hamles opp med må finspillet pusses i sommer.


Foto: privat

Vi vil til slutt takke alle medlemmene for en fin turnering med godt spill og enda bedre stemning, og en god start på en særdeles fet kveld!

Plass Ranking Poeng
1 Magne Dolva 36
2 Lars Harladstad 32
3 Viggo Venn 15
4  Joakim Fosse Jakub Checinski 13
6 fredrik årvik 12
7 Morten W. 10
8 Simen Thomasgård 5
9 Eirik Landaas 4
10 Nikolai Høybo 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s