2014

Winter Games 2014 

Lørdag 15 Februar var det igjen duket for en prestisjetung 8-kamp, denne gang i vinterlige omgivelser. Ettersom snøen lot vente på seg, ble øvelsene tilpasset det grønne underlaget. Følgende 8 øvelser skulle gjennomføres:

 

  1. Slalom Croquet
  2. Curling Spesial
  3. Skyting på blink
  4. Beer Pong Turnering
  5. Quiz
  6. Dart
  7. Vinsmaking
  8. Styrting

 

Tradisjon tro ble det utført en høytidelig trekning av lag i forkant av 8-kampen. Komiteen ble der akkompagnert av leder Thore Joa, for å sikre at alt gikk riktig for seg. Lagene som stilte til ”start” var følgende:

 

Lag 1 – Fredrik og Alexander

Lag 2- Petter og Sindre

Lag 3 – Thore og Lars-Erik

Lag 4 – Carl Otto og Lars Ole

Lag 5 – Fredrik Ruud og Mats

Lag 6 – Lars og Christian

Lag 7 – Robert og Håkon.

 

14 gutter med godt humør sto klare til første øvelse kl 09:00. Slalom Croquet skulle vise seg å være en krevende øvelse. Nervene var definitivt tilstede hos enkelte, noe som også gjorde det hakket vanskeligere. Petter/Sindre gikk seirende ut med 39 slag totalt, like foran Robert/Håkon på 40 slag. Carl Otto og nykommer Lars Ole kapret tredjeplassne med 41 slag.

 

Andre øvelse var Curling Spesial. Her skulle guttene sikte seg inn på en blink med en croquet-ball, noe som de aller fleste mestret uten store problemer. Robert og Håkon fikk til sammen en samlet score på 17 poeng, noe som holdt til førsteplass. Like bak fulgte Thore/Lars Erik og Fredrik Ruud/Mats med 13 poeng.

 

Skyting på blink var tredje, og siste øvelse før lunch. Her var det tre lag som stakk av med ”seieren”. Fredrik/Alexander, Lars/Christian og Robert/Håkon fikk alle ned 4 flasker. Regnet begynte å plaske ned under denne øvelsen noe som kan ha påvirket enkeltes prestasjon. Det var derfor en fornøyd gjeng som trakk innendørs. Pølser og kvinnestafett på skjermen passet godt etter en travel start på dagen.

 

Øvelse 4, Beer-Pong Turnering sto for tur. Her ble det dueller mellom to og to lag, inntil en vinner sto igjen til slutt. Plasseringskamper ble også spilt, for å avgjøre rangering lengre ned på resultatlisten. Lars/Christian levde opp til favorittstempelet, og gjorde rent bord. I finalen ble Robert/Lunde beseiret med klare sifre 3-1. Bronsefinalen ble vunnet av Carl Otto/Lars Ole etter en klar 3-1 seier over Thore/Lars-Erik.

 

Quiz, øvelse 5 ble en utfordring for de aller fleste. Her hadde vår egen Paal Kulien valgt ut en knippe spørsmål som testet utøverne på opptil flere områder. Tidspress var også med på å gjøre denne øvelsen ekstra krevende. Carl Otto/Lars Ole vant med 8 riktige, foran Lars/Christian på 7.5. Thore/Lars-Erik noterte seg for øvrig sin tredje jumboplass av seks mulige.

 

Det var deretter klart for Dart. Her var Robert/Håkon igjen sterkest og stakk av med seieren. Fredrik/Alexander fulgte like bak, foran Lars/Christian. Deltakerne hadde på dette tidspunktet konsumert et par pils, noe som førte til at treffprosenten på tavla var relativt lav hos enkelte av deltakerne. Det var likevel kun godt humør og smil å spore etter 6 av 8 fullførte øvelser.

 

Vinsmaking har blitt en gjenganger, og denne utgaven var intet unntak. Her presterte samtlige lag meget godt, og hele 5 (!) av 7 lag verdsatte de tre utvalgte vinene i riktig rekkefølge fra billigst-dyrest. Fredrik/Alexander og Thore/Lars-Erik var her de eneste uten full pott, med 1 av 3 riktige hver. Det skal nevnes at ved forrige 8-kamp klarte bare 1 av 7 lag å rangere vin i riktig rekkefølge, så her virker det som om samtlige har tatt seg selv i nakken.

 

Ølstyring var siste øvelse, tradisjon tro. Her gjaldt det å få ned 0.5L øl på kortest mulig tid. Flere av gutta måtte ta en kjapp tur ut etter endt halvliter, noe som beviser at konkurranseinnstinktet fortsatt var tilstede etter en lang dag. Robert/Håkon hadde samlet kortest tid med 15,50 sekunder, etterfulgt av Fredrik Ruud/Mats med 16,12 sekunder. 16,62 sekunder holdt til tredjeplass for Fredrik/Alexander.

 

Etter at samtlige poeng var utdelt, sto Robert/Håkon igjen som vinnere. De hadde plukket jevnt og trutt hele dagen, noe som tidligere også har vist seg å være en suksessoppskrift. Vinnerne ble gjort stas på med diplomer, før guttene hygget seg videre på alibiet. Senere på kvelden åpnet dørene for en heidundrende ”After-Ski Fest” som sent vil bli glemt. Tilbakemeldingene har i ettertid vært utelukkende positive, og jeg gleder meg stort til nye øvelser med denne herlige gjengen rett over sommeren.

Takk for flott innsats!

 

Mvh

 

Robert Westerlund Almli

8-Kamps General 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s